Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Workshop Otterdam

Workshop Otterdam

9 september @ 14:00 16:30

Op zaterdag 2 en 9 september kun je deelnemen aan de workshop “Otterdam” in het Westerpark. Ben je nieuwsgierig naar (water)tuinieren en wil je meer leren over de stadsecologie van Amsterdam? In het kunstwerk Otterdam experimenteren ze met moeras- en waterplanten die niet vaak voorkomen in onze tuinen en parken.

De otter fungeert als gids voor het stadslandschap, de architectuur en het tuinontwerp. Tijdens de workshop ontdekken we hoe we de biodiversiteit van Amsterdam kunnen versterken en leren we over verschillende soorten (water)planten die in het Westerpark groeien. Met de otter die weer onze stadsgrenzen nadert, stellen we ons de vraag hoe Amsterdam opnieuw ingericht kan worden als stad van de otter.

De workshop wordt geleid door kunstenaar Theun Karelse en stadsecoloog/otter-expert Stijn Nollen. De locatie is de Waternatuurtuin bij de Gashouder in het Westerpark. De workshops vinden plaats van 14.00u tot 16.30u.

Deelname aan de workshop is gratis, maar aanmelding is verplicht. Je kunt je aanmelden via [email protected]. Voor meer informatie, kun je terecht op https://www.transnatural.org/en/programme/workshop-otterdam.

Waternatuurtuin, Amsterdam
Amsterdam, Waternatuurtuin, Amsterdam Nederland
+ Google Maps