Meedoen met tuinieren

Als je interesse hebt om te gaan tuinieren, dan is dat mogelijk op onze tuinparken. Tuinieren op onze tuinparken is een geweldige mogelijkheid voor iedereen die graag buiten bezig wil zijn en betrokken wil raken bij onze tuinparken.

Op verschillende zaterdagochtenden komen groepen tuinders bij elkaar om te werken aan het gemeenschappelijk groen op het tuinpark. Als je graag wilt helpen, ben je van harte welkom. Iedereen boven de 18 jaar kan meedoen. Het is een geweldige gelegenheid om buiten actief bezig te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en er zijn klusjes voor iedereen, ongeacht je vaardigheidsniveau.

De specifieke data en tijden waarop er gewerkt wordt, variëren per tuinpark. Daarom is het belangrijk om hieronder te kijken wanneer je langs wilt komen.

Het benodigde gereedschap en werkhandschoenen zijn aanwezig. Zorg er zelf voor dat je geschikte werkkleding draagt, zoals laarzen of stevige werkschoenen, en kleding die je armen en benen beschermt.

Als je graag buiten bent, wilt bijdragen aan het groen op het tuinpark en nieuwe mensen wilt leren kennen, is tuinieren een fantastische activiteit. Kom langs en geniet van de voldoening van het werken in de natuurlijke omgeving.

Meehelpen op Tuinpark Sloterdijkermeer

Wil je meehelpen op tuinpark Sloterdijkermeer, dat kan elke zaterdagmorgen van maart tot eind november:

9.45-9.55 uurInloop met een kop koffie bij het werkurenlokaal aan het grote sportveld.
9.55 uurWe verdelen de verschillende klussen van die dag
10 uurAanvang werk
11.30-11.45 uurKoffiepauze
13 uurEinde
Heb je vragen hierover: stuur een mail naar [email protected]

Meehelpen op Tuinpark Nut & Genoegen

Wil je meehelpen op tuinpark Nut & Genoegen, kom dan gewoon naar het Clubhuis achter de Zonnewijzer tussen 9.00-9.15 op een van de volgende data: 1 juli, 15 juli, 29 juli, 5 augustus, 26 augustus, 9 september, 4 november, 9 december.

9.00 uurInloop met koffie en thee om
9.15 uurBespreken en verdelen we het werk
9.30 uuraanvang werk
12.00 uureinde