Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing: leven zonder plastic

24/04/2022 om 14:00 15:30

Leven zonder plasticverpakkingen, hoe doe je dat? Als je vindt dat jouw hoeveelheid plasticafval wat minder kan maar je hebt er (nog) niet over gedacht hoe je dat zou kunnen doen, laat je dan eens verrassen over de verschillende mogelijkheden hiervan.

Margot Dijker zorgt al drie jaar dat er geen of zo min mogelijk plasticafval haar huis binnenkomt. Haar plasticafval is drie jaar geleden direct met 95% verminderd.

Ze vertelt graag over haar ervaringen van deze verandering, die niet altijd gemakkelijk was, en wat dit voor resultaat heeft. In ieder geval werkt het voor haar zeer motiverend om zelf haar steentje te kunnen bijdragen aan de afname van de plasticverpakkingen. Ze geeft ook allerlei tips waar je producten zonder plasticverpakking kunt krijgen in Amsterdam.

Wil je ook boodschappen doen met minder plasticverpakkingen? Kom dan naar de workshop op 24 april. Natuurlijk ontvang je ook tips over plasticvrij tuinieren.

Graag vooraf aanmelden via [email protected]

Er zijn geen kosten aan deze lezing verbonden een vrijwillige bijdrage naar draagkracht voor de Tuinen van Westerpark/IVN wordt op prijs gesteld.

Datum: zondag 24 april 12.00 – 13.30
Sloterdijkerweg 20
Amsterdam,