Een nieuw tuinseizoen 2022

Een nieuw tuinseizoen, we hebben er zin in! Voor 2022 is er een planning gemaakt met allerlei activiteiten voor het aankomende tuinseizoen. Zodra de nieuwe bruggen tussen beide parken officieel worden geopend, zullen we een wandeling over de twee parken organiseren. Bij het openen van de waterleiding organiseren we een zadenruilmarkt. De moestuiniercursus natuurlijk moestuinieren, gaat hopelijk eind februari van start (is al vol).

Er zijn nog veel meer mooie plannen dit tuinjaar, inspirerende wandeling, lezingen en maaltijden. We gaan sowieso weer een paar keer zwerfvuil ‘prikken’ op en rondom onze mooie parken.  maken. Meer informatie volgt binnenkort.

28 – 30 januari  – De nationale tuinvogel telling
Doe je aankomend weekend ook mee? Een halfuurtje vogels tellen, leerzaam en heel leuk om te doen. Meer informatie zie hier

12 februari Groene Revolutie Amsterdam
Maak je je zorgen over de Amsterdamse natuur? Kom in actie en doe mee met de Groene Revolutie Amsterdam manifestatie. Verzamelen zaterdag 12 februari 13.00 op de Dam.

11 en 12 maart NLdoet
Op 11 en 12 maart doen we weer mee met NLdoet. Kom wilgenknotten en vlechten. Help mee om moestuinbakken te maken. Meld je aan met je werk of als individu. Meer informatie volgt. 

Zie ook onze volledige jaarkalender 2022.

Heb jij ideeën of wensen voor natuuractiviteiten het komende seizoen? Of wil je ons helpen? Kom onze activiteitencommissie versterken! 

Heb je zin om in het groen te werken? Lekker een paar uurtjes naar buiten. Nieuwe mensen leren kennen. Het e.a. leren over natuurlijk tuinieren. Bezit je (nog) geen tuin, maar zou je het wel leuk vinden om dit jaar vanaf maart, ca 2 keer per maand op zaterdagochtend, een stukje van De tuinen van Westerpark te onderhouden? 

Meld je aan: [email protected]

Met vriendelijke groeten,

De Activiteitencommissie van De Tuinen van Westerpark