Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eten uit de directe omgeving

13/07/2023 @ 18:00 21:30

Soep en lezing. Met als thema: Eten uit de directe omgeving. De bar is open. Een avond met verschillende sprekers

Op 13 juli vindt er een bijzondere avond genaamd “Soep en Sprekers” plaats, van 18:00 tot 21:30 uur. Het thema van de avond is “Eten uit de directe omgeving”. Het evenement omvat een combinatie van heerlijke soep en inspirerende lezingen.

Aan het woord komt Ann Doherty dé stadsboerin uit West. Zij legt uit wat een CSA tuin is en laat verschillende voorbeelden zien van stadslandbouw. Iris Poels gaat iets vertellen over het project De Eetbare Stoep en Voedselpark Amsterdam.  Maarten Klop geeft uitleg over het project Operation Food Freedom. 

De avond begint om 18:00 uur met een gezellige gelegenheid om van heerlijke soep en vers brood te genieten. Dit biedt de perfecte gelegenheid om andere deelnemers te ontmoeten en te netwerken.

Van 19:30 tot 21:30 uur zullen verschillende sprekers lezingen geven over het onderwerp “Eten uit de directe omgeving”. Dit kan gaan over het belang van lokale voedselproductie, duurzaamheid of andere gerelateerde onderwerpen.

Om deel te nemen aan deze boeiende avond, kun je je aanmelden via [email protected]. Het belooft een inspirerende avond te worden, waarin je kunt genieten van heerlijk eten en nieuwe inzichten kunt opdoen over de voedselproductie in je directe omgeving.

  • 18.00 – 19.30 soep & brood
  • 19.30 – 21.30 lezing – Eten uit de directe omgeving

Aanmelden via [email protected]