W.U.R.M. zoekt vrijwilligers en 2 coördinatoren

W.U.R.M. staat voor We Use Recycled Materials. Dit is een project van buurtbewoners van Amsterdam West die op duurzame en natuurvriendelijke wijze een vervallen gebouwtje gaan renoveren op het terrein van Tuinpark Sloterdijkermeer. Uiteindelijk komt er een prachtig bouwwerk dat voor allerlei doeleinden door buurtbewoners gebruikt kan worden, waar omwonenden elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen tuinieren en van elkaar kunnen leren.

De bouw wordt deels gerealiseerd door Peter Plank, die workshops geeft in ‘Bouwen met afval’ en ‘Levend bouwen’.

Om de renovatie zo goed mogelijk te laten verlopen zijn zij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken. Tijdens de renovatie leer je verschillende technieken om duurzaam te bouwen en deze ook direct toepassen.

Bij deze de oproep voor hulp bij de renovatie van WURM dit jaar:

Altijd al willen leren bouwen met natuurlijke en hergebruikte materialen? Of… bijdragen aan het creëren van een multifunctionele ruimte waar we samen kunnen experimenteren en leren? Allerlei mooi ideeën over (samen)leven in de praktijk uitproberen? Strijden voor meer verbinding met natuur en buren? Of gewoon fysiek bezig zijn met andere enthousiaste mensen?


We zijn op zoek naar een renovatiecoördinator, een vrijwilligerscoördinator en heel veel vrijwilligers om de renovatie met volledig natuurlijke en hergebruikte materialen te realiseren.

Zie bijlagen voor vacatureteksten en verspreid ze vooral in je netwerk! Voor meer info over project W.U.R.M. zie ook www.wurmwurm.nl of
https://www.facebook.com/wurm.wurm.338 of stuur een mailtje naar bovenstaand adres.

Geen zin om de bijlagen te lezen en wel enthousiast geworden?? Mail [email protected]